Valkuilen bij bedrijfsoverdracht van Geert Mikkers (boek)

895 views 0

Dit boek gaat over de onderneming Boekos Food Group, onder meer bekend van Kips leverworst. Tot het jaar 2000 lijkt Boekos Food Group een familiebedrijf als elk ander. Echter na het plotselinge overlijden van directeur-grootaandeelhouder Ton Mikkers, groeit de verkoop van de onderneming uit tot een catastrofe.

Naast de praktijkcase van het familiebedrijf geeft de auteur zijn visie op hoe noodsituaties in familiebedrijven gemanaged moeten worden. En – veel belangrijker – wil hij met dit boek voorkomen dat andere ondernemers en hun families in dezelfde valkuilen stappen. ‘Valkuilen bij bedrijfsoverdracht’ is bestemd voor ondernemers, aandeelhouders, familieleden, adviseurs, studenten en andere betrokkenen bij familiebedrijven.

Koop het boek via Managementboek.nl of bol.com.

Over de auteur

Geert Mikkers (1969) is vrijgevestigd handelsagent in vlees in de omgeving van Antwerpen. Geert is de jongste zoon van Ton Mikkers, die aan het hoofd stond van Boekos Food Group, een familiebedrijf in vlees en vleeswaren.


Toolkit Bedrijfsopvolging

De gratis toolkit van fiscalist François van der Hoff geeft praktische informatie over het gehele proces van bedrijfsopvolging.

Inhoud:

 Overzicht met tien praktische adviezen (e-mail)

 Voorbeeld BedrijfsOpvolgingsPlan (BOP) 

 Processchema en 12-stappenplan 

 Blijf op de hoogte via de digitale nieuwsbrief

We respecteren uw privacy en zullen uw gegevens niet aan anderen verstrekken.

Het aanvragen van de toolkit is gelukt! Controleer uw e-mail inbox.