Disclaimer

De informatie zoals opgenomen op deze website is enkel en alleen bedoeld om algemene informatie te verstrekken.

Door de dynamische aard van wet- en regelgeving en de elektronische wijze waarop de informatie wordt verstrekt, kunnen er onjuistheden, gebreken of vertragingen voorkomen op deze website. De informatie op deze site is niet bedoeld als professioneel (belasting)advies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde transacties. Wij raden u te allen tijde aan advies in te winnen bij één van onze specialisten, voordat u beslist of handelt.

Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die is ontstaan door gebruikmaking van, vertrouwen in of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Openbaarmaking en rechten

Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is, behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van bedrijfsopvolging.nl, niet toegestaan. Alle teksten op deze website zijn beschermd door copyrightwetten. De informatie wordt enkel voor informatieve doeleinden gebruikt. Alle rechten blijven bij de wettelijke eigenaren/auteurs.

De websites van derden waarnaar op deze website hyperlinks zijn opgenomen, worden niet door bedrijfsopvolging.nl beheerst, gemaakt en/of onderhouden. bedrijfsopvolging.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die is ontstaan als gevolg van de inhoud van de gelinkte websites.

Privacy

Gegevens die de website verzameld door middel van nieuwsbrief- en toolkit aanvragen en formulieren worden niet gedeeld met derde partijen.

Leave A Comment

*
*