Financieel- of juridisch adviseurs

Deze groep vormen een aanzienlijk deel van onze klanten. We merken dat zij graag aanvullende ondersteuning willen voor specifieke fiscale vraagstukken voor familieondernemers.

Komt de zoon of dochter in aanmerking voor de overname van het familiebedrijf en welke gedachten heeft de ondernemer zelf hierover? Is de huidige ondernemingsstructuur bedrijfsopvolgingsproof? Wat moet er nog gebeuren om het zo fiscaal gunstig mogelijk over te dragen?

In eerste instantie proberen wij met onze kennisbank zoveel mogelijk schrift en beeld informatie te geven over de fiscale en juridische aspecten van het bedrijfsopvolgingsproces.

Vrijblijvend kort advies

Onze filosofie is kennisdelen. In de kennisbank proberen we zoveel mogelijk informatie in schrift en beeld te geven over de fiscale- en juridische aspecten van de bedrijfsopvolging.

Komt u er toch niet uit dan kunnen wij dit deel van de advisering voor u op ons nemen. Vooraf kunt u ons altijd een bedrijfsopvolgingscasus voorleggen waarin wij met u meedenken. In een vrijblijvend telefonisch of Teams onderhoud van ca. een half uur kunnen we nagaan of onze ondersteuning gewenst is en kunnen wij een offerte op maat voor u maken.