Bedrijfsopvolging en Stip advocatuur gaan samenwerken

Bedrijfsopvolging gaat nauw samenwerken met Stip advocatuur. Hiermee komt er één aanspreekpunt voor bedrijfsopvolging en andere ondernemingsrechtelijke zaken, of deze nu fiscaal, juridisch of commercieel van aard zijn.

Oprichters Gert Poot en François van der Hoff hopen hun klanten hierdoor de bredere multidisciplinaire aanpak te kunnen bieden die voor veel problemen nodig is.

Bedrijfsopvolging is een kennisplatform voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren op het gebied van bedrijfsopvolging voor (o.a.) familiebedrijven. Stip advocatuur is een relatief nieuw advocatenkantoor dat, vanuit het Groot Handelsgebouw aan het Weena in Rotterdam, ondernemers bijstaat.

Dat de bedrijven een goede ‘match’ zijn, wordt door beide oprichters beaamd.

“Bij bedrijfsopvolging zijn al fiscalisten, financieel deskundigen en een marketingspecialist aangesloten”, aldus oprichter François van der Hoff, “maar steeds vaker bleken wij ook behoefte te hebben aan een goede advocaat voor het juridische advies. We zijn blij dat we in Stip advocatuur een goede partij gevonden hebben.”.

Gert Poot, de oprichter van Stip advocatuur, heeft steeds bij grotere advocatenkantoren gewerkt, waar er altijd hulp van (bijvoorbeeld) een fiscalist kon worden ingeschakeld.

“Ook de cliënten van Stip blijken steeds vaker niet alleen juridisch advies, maar gedeeltelijk ook fiscaal advies nodig te hebben” aldus Gert Poot. “De bijzondere aanpak van Stip is nu juist dat wij inzien dat een probleem meestal méér is dan een juridisch probleem, zodat wij er altijd naar streven om samen met de klant tot een totaaloplossing te komen. Dit kan nu nog beter met de hulp van de fiscalisten en andere deskundigen die aangesloten zijn bij bedrijfsopvolging”.

Avatar foto

Auteur drs. François van der Hoff is fiscalist en gespecialiseerd in de fiscale aspecten van bedrijfsopvolging. François begeleidt, adviseert en traint familiebedrijven en accountantskantoren. Lees verder...