Samenwerken?

Bedrijfsopvolging.nl zoekt partners om mee samen te werken. We kunnen onze partners helpen met klanten en naamsbekendheid. Waar is uw organisatie naar op zoek?

1. Nieuwe klanten >< professionals

Ondernemers en accountants benaderen ons voor specialistisch advies op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Bij Bedrijfsopvolging.nl is een groep van ervaren professionals aangesloten. Hiervoor zoeken we uitbreiding, zodat we meer specialisten aan boord hebben met ieder hun eigen specialiteit. Als professionals zorgen wij ervoor dat je in contact komt met nieuwe klanten. Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

2. Naamsbekendheid >< auteur kennisbank

We zijn voortdurend bezig om de kennisbank uit te breiden met nieuwe artikelen. Vanuit dat optiek zijn we op zoek naar specialisten die een podium zoeken om hun kennis te delen. Heb je expertise en wil je deze delen op onze kennisbank? Laat het ons weten.

3. Naamsbekendheid >< exclusieve partner

We zoeken een exclusieve partner; een ‘shirtsponsor’. Via een permanente logo en link op onze kennisbankpagina’s zijn we in staat om uw organisatie exposure te geven aan tienduizenden ondernemers, accountants en andere adviseurs. Bezoekers bezoeken onze website ruim 4,5 minuten. De zijkant van de website wordt vastgezet, waardoor het logo en link van onze exclusieve partner voortdurend in beeld blijft. Daarnaast krijgt onze exclusieve partner een vaste benoeming met logo, link en beschrijving in onze e-mailnieuwsbrief die periodiek naar enkele 1500 ondernemers en accounts wordt verzonden.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op en we sturen onze statistieken en meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren.

4. Overig

We staan open om van u te horen wat uw ideeën zijn om samen te werken!