Fiscalisten

U bent fiscalist en adviseert uw klanten mogelijk in de breedte. Bedrijfsopvolging is niet uw specialisme, maar u wilt uw klanten wel optimaal blijven adviseren. Bedrijfsopvolging is een complex proces wat vaak meerdere jaren in beslag neemt.

Het is belangrijk tijdig de goede vragen te stellen bij uw klant om zijn wensen te polsen. Daarnaast is het heel belangrijk om fiscale termijnen in de gaten te houden. In onze kennisbank vindt u informatie over het gehele proces. Waar kunnen wij u nog meer bij helpen?

Second opinion

Uw klant heeft al diverse vragen gesteld, waar u wellicht nog niet alle antwoorden op heeft gegeven. Om de tijd niet langer te laten verstrijken kunnen wij een second opinion verzorgen. U legt de casus aan ons voor en wij denken met u mee voor een optimale oplossing. Daarmee verhoogt u de kwaliteit van bedrijfsopvolgingsadvies voor uw klant! Voor de second opinion spreken wij een vaste prijs met u af.

Kort advies

Onze filosofie is kennisdelen. Via het contactformulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen. Wij geven u indien mogelijk binnen 24 uur gratis antwoord. Daarnaast kunt u bij ons een casus voorleggen, waarin wij met u meedenken. Na dit gesprek kunt u zelf besluiten om gebruik te maken van een maatwerk oplossing.

Abonnement

Heeft u juist regelmatig behoefte aan een fiscaal klankbord, dan bieden wij u een transparant abonnement voor een fiscale telefonische helpdesk en adviesgesprekken. Voor een vast bedrag per maand kunt u ons bellen en e-mailen voor advies. Een concrete opdracht die daaruit volgt wordt tegen een vaste prijs met u afgerekend, die wij overigens van te voren met u overeenkomen. Ook hier geen verrassingen achteraf. Ga voor meer informatie naar: fiscaleoplossingen.nl.