Bedrijfsadviseur

Als bedrijfsadviseur bent u bezig met bedrijfsprocessen. U geeft adviezen en handelt vraagstukken af voor allerlei organisaties en bedrijven. Zo mogelijk ook voor familiebedrijven. Misschien bent u wel betrokken bij een bedrijfsopvolging of overdracht. Dat kunnen complexe trajecten zijn. In onze kennisbank kunt zich de fiscale en juridische aspecten eigen maken. Maar wat kunnen we nog meer voor u doen?

Kort advies

Onze filosofie is kennisdelen. Via het contactformulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen. Wij geven u indien mogelijk binnen 24 uur gratis antwoord. Daarnaast kunt u bij ons een casus voorleggen, waarin wij met u meedenken. Na dit gesprek kunt u zelf besluiten om gebruik te maken van een maatwerk oplossing.

Fiscale second opinion

Als bedrijfsadviseur wordt u in het bedrijfsopvolgingsproces betrokken. Hierbij komen wellicht fiscale of juridische vragen aan de orde, waarop u het antwoord vooralsnog schuldig moet blijven. Om antwoord op de vragen te krijgen, kunnen wij u een fiscale second opinion aanbieden. U legt de casus aan ons voor en wij denken mee in het opvolgingsproces. Voor de second opinion spreken wij een vaste prijs met u af.