Accountant

Wanneer we door ondernemers worden benaderd, gaan we bijna altijd samen met de accountant aan de slag voor de bedrijfsopvolging. De accountant is de vertrouwenspersoon die het reilen en zeilen van de onderneming kent en zodanig leiding heeft. Wij bieden ondersteuning op specifieke gebieden waarvoor de accountant zelf geen specialist in huis heeft. Op basis van onze specialistische kennis zijn we in staat om een kwaliteitsimpuls te geven aan fiscaal-juridische advies ten behoeve van de bedrijfsopvolging.

Regelmatige fiscale begeleiding

Heeft u regelmatig behoefte aan een fiscaal klankbord en wilt u uw advies naar uw klanten kwalitatief verhogen? Dan bieden wij u een transparant abonnement voor een telefonische helpdesk en adviesgesprekken. Voor een vast bedrag per maand kunt u ons bellen en e-mailen voor advies. Het is ook mogelijk dat we maandelijks langskomen om fiscale dossiers te overleggen. Ga voor meer informatie naar: fiscaleoplossingen.nl.

Maatwerk oplossingen

Na overleg over een dossier bieden we een maatwerk oplossing voor een van tevoren vastgestelde prijs, dus geen uren maal tarief. Dit biedt zekerheid voor u en uw klant. Dus geen verrassingen achteraf.