Administratiekantoor

Administratiekantoren vormen een aanzienlijk deel van onze klanten. We merken dat veel administratiekantoren moeite hebben met specifieke fiscale vraagstukken van familieondernemers. Komt de zoon of dochter in aanmerking voor de overname van het familiebedrijf en welke gedachten heeft de ondernemer zelf hierover? Is de huidige ondernemingsstructuur bedrijfsopvolgingsproof? Wat moet er nog gebeuren om het zo fiscaal gunstig mogelijk over te dragen? In de kennisbank proberen we zoveel mogelijk informatie te geven over de diverse aspecten van het bedrijfsopvolgingsproces. Waar kunnen we u nog meer mee helpen?

Vrijblijvend kort advies

Onze filosofie is kennisdelen. Via het contactformulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen. Wij geven u indien mogelijk binnen 24 uur gratis antwoord. Daarnaast kunt u bij ons een casus voorleggen, waarin wij met u meedenken. Na dit gesprek kunt u zelf besluiten om gebruik te maken van de structurele ondersteuning of een maatwerk oplossing.

Structurele fiscale ondersteuning

Heeft u regelmatig behoefte aan een fiscaal klankbord en wilt u uw advies naar uw klanten kwalitatief verhogen? Dan bieden wij u een transparant abonnement voor een telefonische helpdesk en adviesgesprekken. Voor een vast bedrag per maand kunt u ons bellen en e-mailen voor advies. Het is ook mogelijk dat we maandelijks langskomen om fiscale dossiers te overleggen. Ga voor meer informatie naar: fiscaleoplossingen.nl.

Maatwerk oplossingen

Na overleg over een dossier bieden we een maatwerk oplossing voor een van tevoren vastgestelde prijs, dus geen uren maal tarief. Dit biedt zekerheid voor u en uw klant. Daarnaast kunnen administratiekantoren onze strippenkaarten afnemen. Dit biedt flexibiliteit om kleine en grote opdrachten tegen aantrekkelijke uurtarieven te laten uitvoeren.

Standaard producten